Meteen naar de inhoud

Verzwaringsdekens van topmerken​

Betere slaap begint met Calmzy. Al jaren worden de beste verzwaringsdekens op de markt door Calmzy geproduceerd en verkocht. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij kwalitatief hoogwaardige, comfortabele en ademende verzwaringsdekens met een gewicht dat perfect wordt verdeeld over het zwaartedeken. 

Op een vitale toekomst! Dat is de slogan van Ella. Dit merk onderscheidt zich door betaalbare kwalitatieve verzwaringsdekens te produceren en verkopen. De kwaliteit vind je terug in de kwalitatief hoge materialen, zoals biologisch katoen, mooie geïntegreerde rits, glas parels en geen plastic en gerecycled polyester. Ieder vakje is dubbel gestikt en 9 lagen zorgen voor een extra fijn en zacht gevoel.

Gravity produceert sinds 2013 de beste verzwaringsdekens in Europa. Premium, duurzaam en handgemaakt in Europa. Gemaakt van alleen hoogwaardige materialen en eerlijk voor mens en milieu. 

Betaalbaar en voor zoveel mogelijk mensen. Dát is waar Kustaa voor staat. Hierdoor verkoopt Kustaa de instapmodellen verzwaringsdekens die voor iedereen toegankelijk zijn. Ben je op zoek naar een betaalbaar verzwaringsdeken? Koop dan een Kustaa verzwaringsdeken.

Lucovitaal, krachtig en goedkoop. Sinds 1989 garandeert Lucovitaal elke dag vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid voor iedereen een hoge kwaliteit voedingssupplementen voor een scherpe prijs. Met de verkoop van een verzwaringsdeken bedient Lucovitaal de markt van gezondheidsproducten. 

Nevali, een verzwaringsdeken zonder ‘poespas’, tegen betaalbare prijs. Nevali denkt de perfecte balans te hebben gevonden tussen kwaliteit en prijs met een 7-laags design welke te gebruiken is met het eigen dekbedovertrek en de beste vulling, namelijk glaskorrels. 

Noxie heeft een premium lijn met therapeutische verzwaringsdekens. Door middel van diepe druk stimulatie laat het Noxie therapeutisch zwaartedeken het lichaam en zenuwstelsel ontspannen. De verzwaringsdekens van Noxie hebben een gewicht tussen de 4 en 8 kg met super leuke prints voor de kleintjes! 

Otazy, goede nachtrust, meer energie. Vele gebruikers worden door specialisten en doktoren doorverwezen naar Otazy vanwege het succespercentage. De verzwaringsdekens van Otazy zijn Oeko-Tex gecertificeerd en krijg je hulp van gecertificeerde slaapcoaches. 

Simply Cosy verkoopt verzwaringsdekens van de beste kwaliteit. De nieuwste generatie verzwaringsdekens voor jong en oud. De hoezen van Simply Cosy verzwaringsdekens worden gemaakt van Minky, Bamboe of Katoen, zijn Oekotex gecertificeerd, hebben een dubbel stiksel voor evenredige gewichtsverdeling en maken weinig geluid door nieuwe technologie. 

Zo voelt echte ontspanning. Het is de missie van Somnox om voor 2030, 100 miljoen mensen te helpen beter te slapen. De verzwaringsdekens van Somnox zijn extra zacht en kalmerend, gemakkelijk in gebruik en leveren persoonlijk comfort.

Swiss Nights verkoopt verzwaringsdekens van het meest gangbare gewicht, namelijk 7 kilo. De verzwaarde dekens zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder Mink fleece, Bamboe en Polyester.

De verzwaringsdekens van Veilura zorgen voor een betere en diepere slaap, verminderen stress en angst en bezorgen een beter gevoel van balans. De Veilura verzwaringsdekens zijn van uitstekende kwaliteit en bestaan uit 7 lagen. In de dekens zitten vakjes van 12x12cm gevuld met hoogwaardige glazen balletjes.

6 jaar

Verzwaringsdekens voor kinderen van 6 jaar Is een verzwaringsdeken aanbevolen voor een kind van 6 jaar? Over het algemeen worden verzwaringsdekens aangeraden voor kinderen vanaf 2 of 3 jaar, mits…

7 jaar

Verzwaringsdekens voor kinderen van 7 jaar Een verzwaringsdeken voor een kind van 7 jaar Een kind van 7 jaar kan prima onder een verzwaringsdeken slapen. De vuistregel is dat het…